Tuesday, January 18, 2022
BallinaUnë Jam Ti

Unë Jam Ti

Alec Baldwin rrëfehet për herë të parë për të shtënat fatale gjatë xhirimeve të filmit “Rust”

Alec Baldwin dha një intervistë apokaliptike me rrjetin televiziv ABC dhe George Stephanopoulos dhe foli për xhirimet e ‘Rust’, që përfundimisht doli fatale për...

Faturat e gazit dhe energjisë 50 dhe 25 për qind rritje nga 1 janari

Pa ndërhyrjen e qeverisë, faturat e gazit do të rriten me 50% nga 1 janari, faturat e energjisë elektrike me të paktën 17%, por...

Edhe nënë edhe baba

Thirrje për agrobizneset!

MË TË LEXUARA