Thursday, October 28, 2021

BIO

A mund të vaksinoheni gjatë ciklit menstrual dhe cilat janë efektet anësore?

Raportohet se disa njerëz kanë raportuar ndryshime të përkohshme në ciklin e tyre pas marrjes së vaksinës kundër coronavirusit. Teksa shton: “Disa gra kanë raportuar...

Pse duhet të ndaloni ringrohjen e kafesë në mikrovalë sa më shpejt që të jetë e mundur

Konsumimi i ngadalshëm i një filxhani kafeje është një nga kënaqësitë e thjeshta të jetës. Asgjë nuk e kalon atë ngrohtësi, rehati dhe nxitjen e...

MË TË LEXUARA