“Nana me tha shko drejt majes, e zemra me thojke shko te nana”

Nga Uta Ibrahimi Pas ngjitjes dhe suksesit në Majen Anapurna, e vendosa me vazhdu ma tutje edhe ne ngjitjen ne Majen Dhaulagiri … U ndijsha mire,...