Wednesday, April 24, 2024
BallinaAnkand

Ankand

50 fakte interesante rreth arsimit nëpër botë – nga Jeta Tetrica

50 fakte interesante rreth arsimit nëpër botë Nga Jeta Tetrica 1.Që nga viti 2012, 31 milionë nxënës të shkollave fillore në mbarë botën e braktisën shkollën,...

Toyo Shibata japoneze ka filluar të shkruaj poezi në moshën 92 vjeçare

Unë Në krye të shtratit tim e kam përherë një radio të vogël një trastë me ilaçe një fletore dhe një laps për të shkruar poezi në mur i varur kalendari nën...

MË TË LEXUARA