Monday, February 26, 2024
BallinaZbulim

Zbulim

Milingonat, më të vjetra se vet njerëzimi

Milingonat janë insekte të cilat i mbijetuan kohës dhe të gjitha ndryshimeve përgjatë miliona vjetësh. Arkeologët thonë se janë më të vjetra se vetë njerëzimi. Madje...

Studimi i parë krahasues i Pfizer dhe Moderna, ku ndryshojnë vaksinat

Të gjitha vaksinat mRNA janë efektive dhe ofrojnë mbrojtje të konsiderueshme, por Moderna është më efektive se Pfizer / BioNTech, sipas një krahasimi rreth...

MË TË LEXUARA