Thursday, October 28, 2021
BallinaThesar

Thesar

Teuta, mbretëresha që i bëri ilirët një ndër shtetet më të fuqishme të Mesdheut

Ndër personazhet historike më interesante jo vetëm të Ilirisë, por të gjithë botës antike është Mbretëresha Teuta. Pavarësisht se të dhënat që na vijnë...

Liqenet akullnajore në malin e Valamarës, bukuri që prekin qellin

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro Furxhi solli sot pamje nga liqenet akullnajore në malin e Valamarës. Ministrja Kumbaro publikoi pamje të mrekullisë malore...

MË TË LEXUARA