Lista e asamblistëve të rinj në Kuvendin Komunal të Prishtinës

0
351

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka shpallur rezultatet përfundimtare për asamble komunale.

Në Komunën e Prishtinës Lëvizja Vetëvendosje ka arritur të marrë 17 asamblistë, e pasuar nga LDK me 14, PDK 9, AAK 6, AKR 3, LB 1 DHE Nisma Socialdemokrate 1 asamblistë.

Emrat e asamblistëve të të gjitha partive që do të përfaqësojnë zërin e prishtinasve në katër vjetët e ardhshme: