Një rrugëtim që nga CONAD ju çon Drejt Natyrës!

0
397

Verso Natura është një markë e re që përbëhet nga katër linja të frymëzuara nga raporti gjithmon në rritje i ndërgjegjësimit me temat bashkëkohore të mbrojtjes së ambientit. Verso Natura me linjat e saj BIO, EQUO, VEG dhe ECO, mishëron një tendencë gjithmon e më të përhapur për mbrojtjen e ambientit. Kërkesat e reja të shumë klientëve pasqyrohen plotësisht në këtë linjë të re produktesh.

Mirësevini në një rrugëtim që nga CONAD ju çon Drejt Natyrës!

Verso Natura është për ata qe janë më të ndjeshëm ndaj botës. Në CONAD lind një ndërgjegjësim i ri. Hyr në botën tonë dhe zbulo natyrën tonë të vërtetë dhe tuajën.

Një kulturë e re. Verso Natura është dëshmia e markës së një kulture të re në CONAD, akoma më të ndjeshme dhe të kujdesshme ndaj tendencave të reja të konsumatorëve, më të ndërgjegjshme për të plotësuar më së miri nevojat e tyre kur bëjnë blerje. Është një mark që i përgjigjet stilit të jetës që lidhet me ndërgjegjsimin dhe me rritjen e kujdesit për mirëqënien, për shëndetin dhe për cilësinë e produkteve që konsumojmë duke respektuar ambientin dhe të drejtat e punonjësve.