Në ShSKUK, po trajtohen 59 pacientë nga COVID-19

0
125
59 pacientë nga COVID-19, po trajtohen në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 29 me oksigjeno-terapi dhe 2 në kuadër të mjekimit intensiv.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 11 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë
Spitali i Prizrenit, 1 pacientë
Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Gjilanit, 2 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Ferizajt, 6 pacientë