Sopranoja shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho, debuton në Vjenë

0
439
Sopranoja shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho, ka debutuar në rolin e Adriana Lecouvreur, në operën me të njëjtin titull në skenën e Operas së Vjenës.
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti që thotë "WIENER STAATSOPER ADRIANA LECOUVREUN"

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.