Me NimiTV krejt ti rrok n’Evropë! Zbritje në abonimet 6 mujore!

0
139

Ofertat nuk kanë të ndalur në NimiTV! Për gjithë Diasporën në Evropë NimiTV ofron zbritje në abonimet 6 mujore!

Nga 66.28€ euro për vetëm 49.99€ për 6 muaj, përfiton e gjithë familja përmes ofrimit të qasjes në tri pajisje në të njëjtën kohë!

NimiTV, plaftorma më e madhe Shqiptare ofron numrin më të madh të kanaleve televizive dedikuar Diasporës: mbi 240 kanale tv shqiptare me ekskluzivitetet si RTK, Klan Kosova, Dukagjini, AlsatM, 22 liga sportive, 40 kanale filmi, 40 kanale muzikore, e përplot 2000 kanale botërore!

Të gjithë fansat e Sportit përmes NimiTV do të kenë mundësi të shikojnë mbi 22 liga sportive dhe eventet më elitare të futbollit ,basketbollit e sporteve tjera të vendit dhe ato ndërkombëtare, pa pagesë shtesë!

NimiTV është e vetmja platformë iptv shqip e cila sjell Atdheun afër bashkombasëve në Diasporë duke ofruar kanalet më të ndjekura Shqiptare, përmes partneritetit të mirëfilltë me Artmotion, Tring TV dhe Digitalb.

Për të shikuar tv kanale shqip, instaloni aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Roku TV etj.

Klientëve të saj kjo platformë ju ofron teknologjinë e fundit dhe kualitetin më të lartë, sinjal pa ndërprerje, dhe shërbim për klientin 24 orë në 7 ditë të javës.

Oferta është e limituar, nxitoni dhe informohuni për më shumë detaje në web faqen www.NimiTV.com apo kontaktoni në numrat e telefonit në qendrën e thirrjeve.

Zvicër +41-44-578-88-99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +44-2-03-139-9024

Greqi +30-211-1983848

Itali +39-06-83364687

Australia +61-2-6188-4899

Austri +43-720815633

Norvegji +47-21-95-49-06

Suedi +46-8-535-278-12

Belgjikë +32-2-893-70-98

Finlandë +358-9-23170541

Franca +080-090-9587

Holanda +08-00-023-2267

Luxembourg +352-2-786-1384