Black Friday në Artmorion

0
54

Black Friday ne Artmorion vjen me nje oferte te jashtezakonhsme te te gjithe te interesuarit qe deshirojne te kene ne shtepi te veta pakon me atraktive ne treg, Pakon Kampion.

Pako Kampion e cila i ka internet me shpejtesi deri ne 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e te cilave jane me ekskluzivitet ne Artmotion si Liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligen e Kosoves ne futball, Basketballi i Kosoves, dhe Ligen Unike  te Basketbollit, si dhe kanalet te cilat kerkohen nga familjet seriale dhe filma te kanaleve me te mira turke.

Kjo oferte e cila fillon sot me 24 Nentor dhe zgjate deri me 27 Nentor vjen me nje zbritje te cmimit nga 24.90 EUR ne muaj ne 14. 90 EURne muaj. Pra do te kemi 10 EUR zbritje ne pagese mujore, si dhe nga 249.90 eur ne 149.90 eur, pra 100 EURzbritje ne pagese vjetore

Te gjithe ata te cilet abonohen ne pakon kampion per 3-5 vitet e ardhshme do te kene mundesi qe vetem ne Artmotion ti percjellin sportin me ligat me atraktive nacionale dhe nderkombetare.

Vlen te theksohet se sot Artmotion ka sherbimin me te mire ne treg sa i perket ofrimit te programit kualitativ, internetit stabil dhe te qendrueshem.

Ju presim ne te gjitha pikat e shitjes se artmotion si dhe telefononi pa pagese ne 0800 20 600

Knej O’ Loja