Ofertë e re për vegjetarianët vetëm në CONAD

0
54

Një zgjedhje e mirëqenies, për të jetuar me liri dhe fleksibilitet. Eliminimi ose zvogëlimi i marrjes së proteinave shtazore mund të jetë një zgjedhje etike ose e mirëqenies: në çdo rast, është një zgjedhje në mbrojtje të natyrës.

Produktet e linjës Verso Natura VEG u drejtohen kryesisht atyre që kanë vendosur të ndjekin një dietë vegjetariane (dhe në disa raste vegane).

Së dyti, ato plotësojnë nevojat e atyre që kanë zgjedhur të përfshijnë një sasi më të madhe të proteinave me bazë bimore në dietën e tyre ditore, pa sakrifikuar larminë dhe shijen.

Me fjalë të tjera, ato u drejtohen të gjithë atyre që kanë vendosur, në këtë mënyrë, të duan veten dhe botën.

Linja VEG është një zgjedhje e mirëqenies, për të jetuar në liri dhe fleksibilitet.