NimiTV ofron 50% zbritje për Black Friday plus 1 muaj abonim FALAS në Diasporë!

0
111

NimiTV vazhdon me oferta fantastike për klientet e saj dhe këtë herë për Black Friday sjellë 50% zbritje plus 1 muaj abonim falas për të gjithë ata që abonohen per 1 vit!

Kjo ofertë vlen nga data 26 Nëntor deri më daten 28 Nëntor

Oferta për Smart TV nga 130.56 euro në vetëm 78.53 euro + 1 muaj FALAS!

Me këtë ofertë ju keni qasje në 3 paisje në të njejtën kohë poashtu kjo pako përfshinë kanalet e Tring dhe ArtMotion, të gjitha televizionet lokale të Kosovës dhe Shqipërisë, si dhe qindra kanale të tjera nga bota.

Këto oferta janë të limituara, ndaj mos e humbisni mundësinë.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.nimitv.com