FANTASTIKE! ARMOTION PASURON PLATFORMËN ME 23 KANALE TË REJA!

0
137

Lajmi senzacional i muajit vie për të gjithë abonentët e platformës më të pasur në vend Artmotion! Përplot 23 kanale të reja pasurojnë platformën më të madhe në vend! 7 kanale të kinematogafisë CineStar TV në kualitet HD të titruara në Gjuhën Shqipe. 3 kanale shtesë sporti Art Sport 4,5,6,, dhe 6 kanale të RTSH, 4 kanale të reja të kinematografisë, 2 kanale të reja për fëmijë të dubluara në Gjuhën Shqipe.

Ekskluzivitetet nuk kanë mbarim në Artmotion. Këtë radhe Kompania lidere në fushën e telekomunikacionit befason të gjithë abonentët me shtimin e 23 kanaleve të reja në platformë të kategorive: kinematografi, sport, dhe kanale shqiptare.

Artmotion njofton abonentët se gjatë javës së kaluar ka arritur marrëveshje me kompaninë distributive kinematografike Kroate Blitz Group duke i shtuar platformës zingjirin e 7  kanaleve kinematografike, CINESTAR TV PREMIERE 1 dhe 2, CineStar TV 1 dhe 2, CineStar TV Action, CineStar TV Comedy, CineStar TV Fantasy, të gjitha në kualitet HD dhe të titruara në Gjuhën Shqipe vetëm dhe ekskluzivisht në Artmotion.

Ky zingjir kanalesh do të ofrojë për abonentët premierat filimike nga produksionet më të njohura botërore si Warner Bros, Disney, Paramount Pictures, Summit, Dream Works, STX Films, Sierrra Pictures dhe shumë produksioneve tjera prestigjioze.

Natyrisht se gamës së gjerë të ligave sportive ti cilat Artmotion transmeton duke filluar

ngjarjet më të mëdha sportive vendore e ndërkombëtare si: Champions League, Europa League,Europa Conference League, La Liga, Ligue 1, Coppa Italia, Superliga e Kosoves, Liga e Zvicres, Kupa e Gjermanisë, Liga e Turqisë, Sportoto.

dhe ngjarjeve të tjera sportive si NBA, Superliga e Basketbollit të Kosovës, Liga

Unike, Süper Lig e Turqisë, Euroliga, Legabasket , Formula 1, Moto GP, One Championship, ëimbledon dhe të gjitha garat e JUDO-s është parë e nevojshme të shtohen dhe tri kanale të reja të ombrellës ArtSport 4,5, dhe 6.

Për të gjithë adhuruesit e kanaleve shqiptare në platofrmën 1 në vend do të vien ekstra 6 kanalet e Radio Televizionit Shqiptar RTSH Plus, 3, 24, Shqip, Muzikë dhe RTSH Shkollë.

Artmotion ka menduar edhe për më të vegjëlit e ekranit ku do të ofrojë kanalet më të reja për fëmijë Kids, dhe Kids Kids të dubluara në gjuhën Shqipe.

Gjithashtu 4 kanale të reja të filmit Premierë 1,2,3,4 dhe kanalin Fan TV.

I gjithë ky kontent i pasur dhe i kombinuar me shërbimet më stabile të internetit në vend, kategorizohet në pakot më perfekte në treg, Start, Ekstra dhe Kampion  për të gjitha familjet Kosovare.

Për më shumë informata të detajuara rreth risive të cilat Artmotion po sjell në treg  kontaktoni pa pagesw në qendrën e thirrjeve në numrin 0800 20 600.

Shërbimi stabil dhe ekzkluziviteti ka vetëm një adresë! Artmotion.