Shpenzoni pak, por jetoni të lumtur

0
122

Pushimet luksoze, jahtet, shërbimi all-inclusive, restaurante marramendëse, këto janë vetëm disa nga gjërat që publikohen çdo ditë në rrjetet sociale, e kjo shpesh ndikon negativisht tek ata që nuk mund të arrijnë të shpenzojnë kaq shumë para dhe krijohet përshtypja se jeta e mirë duhet të jetë vetëm ashtu.

Sipas shumë sociologëve janë gjërat e vogla që e bëjnë jetën të lumtur.

Është koha të ndiqni pasionet tuaja, pa shpenzime marramendëse.

Ato se çka sociologët këshillojnë, pra aktivitete pak të kushtueshme por që ndikojnë shumë në lumturinë tonë janë disa gjëra që mund ti bëni pa shpenzuar shumë dhe jeta juaj të jetë e mbushur me lumturi.

  1. Mbilleni një kopsht tuajin
  2. Përdorini videot karaoke në Youtube
  3. Vizitoni një muze në kohë të lirë,
  4. Ndryshoni orenditë në shtëpi,
  5. Hiking ju mbush me energji,
  6. Bëni nga një fotografi çdo ditë, për një vit,
  7. Flokët tuaj jepini donacion për të sëmurët me kancer,
  8. Ndihmojuni të varfërve,
  9. Përfundojeni një libër të tërë, pa lëkundur nga vendi,
  10. Eksplorojeni qytetin tuaj me biçikletë