Thursday, September 23, 2021
BallinaUnë Jam TiRast i rrallë: Në Gjinekologji u lind një foshnjë afër 6.5 kilogramë

Rast i rrallë: Në Gjinekologji u lind një foshnjë afër 6.5 kilogramë

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës u lind një foshnjë me peshë rreth 6.5 kilogramë, që përbën një rast unik në historinë e Klinikës së Gjinekologjisë.
Mes vështirësive, të cilat i ka krijuar Pandemia COVID-19, sidomos ditëve të fundit, një ekip i përbërë nga gjinekologë, anesteziologë dhe mami, realizuan suksesshëm lindjen me operacion.
Pacientja me inicialet I.P. nga Drenasi, e lindur në vitin 1991, që edhe dy lindjet e para i ka kryer me operacion, dhe foshnja janë në gjendje të mirë shëndetësore.
- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT