Thursday, September 23, 2021
BallinaUnë Jam TiApel për ndihmë!

Apel për ndihmë!

Nga Leonora Bajraktari
Po filloj une me shume solidare, ju mirepres ne komente edhe juve.
Te dhenat bankare jane poshte shkrimit.
Sot vizituam familjen Tahiri, ne fshatin Radishevë, me shume se 80 km larg Prishtines, ku duhet te vijne per te marrur 28 terapi te ardhshme per semundjet me te cilat po lufton (shiko foton). Ne maje te malit, rrethuar nga fshatera serbe, larg nga cdo market, dhe cdo burim tjeter per gjerat e perditshme esenciale, kjo familje jeton 8 anetare ne nje dhome te vetme.
Vajza sapo ka perfunduar operacionin e veshtire, qe pak besuan qe mund tia dilte, por gjendja e saj dhe diagnozat shtese kerkojne trajtim te gjate dhe te mundimshem. Meshkujt e familjes, jane marr me drunje, por tani per shkak te problemeve te tyre shendetesore e kane te pamundur.
Ju lus te na ndihmoni, qe tua lehtesojme sado pak gjithe keto veshtiresi, e keto gjendje fatkeqesie me te cilat perballen.
Asgje nuk eshte me e rendesishme sesa shendeti i vajzes tani, andaj duhet t’ua mundesojme nje jete me te lehte te pakten gjate periudhes se trajtimit.
Te dhenat bankare:
Kosove:
NLB Bank
Swift code: 1701001600102805
Jashte Kosoves:
NLB Bank:
Swift Code: NLPR XK PR
Nr. I xhirollogarise: XK051701001600102805

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT