Wednesday, September 22, 2021
BallinaUnë Jam TiPunëtorët e ATK-së në grevë, këto janë kërkesat e tyre

Punëtorët e ATK-së në grevë, këto janë kërkesat e tyre

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës pas ngritjes së kërkesave drejtuar Ministrisë së Financave, dhe pas ripërtëritjes së dërgimit të shkresës së fundit, përmes të cilës i është dhënë afat prej 30 ditësh, pasi nuk kanë pranuar përgjigje në lidhje me kërkesat, e kanë vazhduar grevën e pezulluar, njofton Klankosova.tv.

Greva filloi nga ora 9:00 deri 12:00, duke i ndërprerë të gjitha shërbimet për tatimpaguesit.

Kërkesat e tyre kanë të bëjnë me krijimin e kushteve të punës dhe ato janë si në vijim:

Krijimi i kushteve të punës;Propozim ndryshimi i statusit të Administratës Tatimore të Kosovës;Kompensimet tjera të shpenzimeve (sipas kërkesave paraprake),

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT