AMC Corporation kërkon 40 promotere dhe 10 Kordinator të ekipeve në teren

0
148
AMC Corporation kërkon 40 promotere dhe 10 Kordinator të ekipeve në teren, për aktivitete informuese.

Kontrata zgjatë 2 vite, me mundësi vazhdimi.

Ekipet do të angazhohen për aktivitete të ndryshme.

Aktivitetet do të mbahen në markete dhe bare, orari 4-6 orë në ditë.
Pagesa ditore mbi mesataren e tregut.

Për aplikim duhet të dërgoni:
Emri, mbiemrin, përvojat e punës, moshën, numrin e telefonit dhe një foto ose CV.
Në email promotion@amc-ks.com ose facebook/Instagram(amccorporation)