Saturday, September 18, 2021
BallinaThesarHistoria frymëzuese e gruas që u bë nënë 66 vjeçe

Historia frymëzuese e gruas që u bë nënë 66 vjeçe

Adriana Iliescu u diskutua gjatë në media. Ajo e lindi fëmijën e parë 66 vjeç dhe hyri kështu në librin e rekordeve Guinness.

Kur Adriana ishte 20 vjeçe u martua por burri i saj ishte kundër lindjes së fëmijëve. Kështu ajo u nda dhe iu përkushtua punës si mësuese.

Për 9 vite me radhë Adriana u përpoq të sillte një fëmijë por pa sukses, derisa zgjodhi fertizilimin in vitro. Në atë kohë ishte 66 vjeçe dhe ishte një risk i madh. Shumë njerëzve rreth saj iu duk ky vendim egoist dhe i padrejtë. Por ajo e kishte vendosur.

 

- Reklama -

Eliza, vajza e saj lindi prematurë, kurse dy bebet e tjerë nga shtatzënia me trinjakë, nuk mund të mbijetonin. Adriana iu përkushtua vajzës me ndihmën e murgeshave që ishin të vetmet që i qëndruan pranë. Pjesa tjetër e shoqërisë ishin skeptokë: Si do t`ia dilte ajo për ta rritur.

Adriana është mbi 80 vjeçe dhe punon ende mësuese, kurse Eliza studion dhe ka fituar shumë konkurse. Ato jetojnë të dyja, të lumtura.

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT