ShSKUK: 114 pacientë në trajtim nga COVID-19

0
16
Në bazë të raportit të punës për datën 10 qershor 2021, në QKUK, klinikat COVID, dhe në spitalet e përgjithshme tretman mjekësor po marrin 114 persona.
Prej tyre, 35 janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 85 nën asistim të oksigjeno-terapisë.
Në QKUK janë të shtrirë 78 pacientë:
19 janë të konfirmuar me Sars Cov-2
64 janë me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:
Klinika Infektive, 19 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, asnjë pacient
Klinika e Pediatrisë, asnjë pacient
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 36 pacientë:
16 të konfirmuar pozitivë
21 me oksigjeno-terapi.
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 3 pacientë
Spitali i Gjakovës, asnjë pacient
Spitali i Pejës, 19 pacientë
Spitali i Gjilanit, 4 pacientë
Spitali i Ferizajt, asnjë pacient
Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë