22 VJETORI I ÇLIRIMIT TË JUNIKUT

0
41
Në vigjile të 21 Vjetorit të Ditës së Çlirimit të Junikut, ditën e mirënjohjes dhe faliminderimit për të gjithë heronjët, dëshmorët dhe martirët, të cilët sakrifikuan shumë për vendin deri në Lirinë e Kosovës, komuna e Junikut organizon këto aktivitetete:
E premte , 11.06.2021
10:00 Homazhe te lapidari në Qendër të Junikut,
10:30 Mbledhje solemne në sallën e Kuvendit Komunal
11:00 Koncert në amfiteatrin natyror të gjimnazit “Kuvendi i Junikut”
___________________
Komuna Junik