Sot fillon turneu i dëgjimeve publike për “Autostradën e Dukagjinit”

0
27

Sot fillon turneu i dëgjimeve publike për projektin e autostradës së Dukagjinit.

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar se në këtë takim do të njoftohet për projektet ideore, ndërsa do të marrë pjesë edhe ministri i këtij digasteri Pal Lekaj.

Kjo autostradë, e cila do të kalojë nëpër Istog-Pejë-Deçan-Gjakovë dhe do të përfundojë në Prizren, do të jetë e gjatë 91 km./Ndertimi