Kosova nuk arriti të anëtarësohet në INTERPOL

0
25

Kosova ka dështuar të bëhet anëtare e INTERPOL. Në punimet e sotme të Asamblesë së Përgjithshme të kësaj organizate, në raundin e parë votuan 156 shtete, prej të cilave 76 ishin për, 56 kundër dhe 22 abstenime. Ndërsa në raundin e dytë për Kosovën ishin 68 vota për, 51 kundër dhe 16 abstenime.

Shteti që kandidon për INTERPOL duhet të marrë dy të tretat e votive te të gjitha shteteve, e sot Kosova nuk arriti të marrë votat e nevojshme për anëtarësim në organizatën më të madhe ndërkombëtare të policisë./OxygenPress.info

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here