Ndërtohet vetura Porsche prej kartonit

0
63

Johannes Langeder, është artisti austriak që krijoi një kopje të habitshme të veturës Porsche, pastaj edh një Ferrari, përmes kartonit.

Nëpër qytetin e Hamburgut, 48 vjeçari doli me veturën e tij Porsche me shpejtësinë maksimale prej 16 kilometra në orë.

Sipas artistit, vetura është e mirë për ambientin dhe nuk bënë zhurmë.

Johannes Langeder ka shpenzuar gjashtë muaj në krijimin e kësaj veture e cila bazën e ka prej hekuri./OxygenPress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here