Raportimet për deponitë e mbeturinave në Kosovë

0
99

Të gjithë ne mund të kontribuojmë për një ambient të pastër. Marrë parasysh gjendjen e deponive në Kosovë, raportimi për situate të tilla është shumë i nevojshëm.

Një prej deponive, gjendja e së cilës është shumë e keqe, është deponia e mbeturinave në  Istog. Madje, aty ka bërë inspektime edhe Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Ushtruesi i detyrës së ministrit ka thënë se MMPH do të përcjell gjendjen e kësaj deponie dhe do të veprojë në bazë të ligjit.

Në vendin tonë nga 15 shtatori ka filluar aksioni “Ta pastrojmë Kosovën”, dhe do të zgjasë deri më 15 dhjetor./OxygenPress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here