Ti barabartë unë! Ndihmo me një klikim

Projekti “Ti Barabartë Unë’’ ka lansuar një video sensibilizuese, qe për qëllim ka integrimin e  personave me aftesi të kufizuar, si dhe socializimin e tyre me personazhe publike.

Klipi u lansua në faqen e projektit ‘’Ti Barabarte Unë’’ në facebook, ndërsa në YouTube përmes kanalit ‘’ArkivaShqip”, ku të gjitha përfitimet e klikimeve do t’iu dhurohen personave me aftësi të kufizuar.

Me një shpërndarje të videoklipit dhe klikim, qytetarët do të mund të kontribuojnë për personat me aftësi të kufizuar.

Kliko, dhe kontribo: