Një 13-vjeçar malishevas thyen boshtin e kurrizit, ka nevojë për operim, në Turqi

Vogëlushi 13- vjeçar Edison Shijaku nga fshati Temeqinë Komuna e Malishevës ka nevojë për ndihmën tonë.

Është rrëzuar dhe ka thyer boshtin kurrizor, për t’u operuar duhet të udhëtojë për në Turqi.

Spitali në Turqi ka kërkuar shumën prej 38.000€