Mal Gashi, 8 vjeçar nga Prishtina vuan nga kanceri dhe kërkon ndihmën tuaj

Mal Gashi djaloshi 8 vjeçar nga Prishtina vuan nga kanceri dhe kërkon ndihmën tuaj.

Për shërimin e tij nevojitet të dërgohet jashtë vendit.

Operacioni i tij kushton 120.000 euro thonë familjarët.

Mali Gashi 8 vjeqar vuan nga kanceri dhe kërkon ndihmën tuaj,dërgo sms me text në VALA 55554 kushton vetëm 1 €

Ndihmo edhe ti përmes xhirollogarisë: Raiffeisen Bank

Emri: Ragip Gashi (Babai)

IBAN: XK051501090004301635

Telefon: 046169209 / 044803699

Dërgo sms me text në VALA 55554 kushton vetëm 1 €