Florian Marku: Ky është vetëm fillimi, shumë dashuri për të gjithë ata që besuan tek unë

Nga Florian Marku

ZOTI ESHT ME I MADHI. JU FALENDEROJ TE GJITHVE NGA ZEMRA.

Si fillim, urime Rylan Charlton nje boksier i forte dhe do dalesh me i forte nga kjo. Kthehu shendosh e mire prane familjes. Kam nje ekip shume te mire pas meje.Ne kete ndeshje kisha trajnerin tim te dashur George Armagos qe me njeh qe ne moshen 12 vjecare dhe ka qene gjithnje prane meje.

Dua te falenderoj Clifton Mitchell i cili me mesoi shume gjera gjate stervitjes ne Derby, eshte nje trajner shume shume i mire. Dhe sigurisht dua te falenderoj personin qe rriti rezistencen time dhe e coi ate ne nje nivel tjeter Kirk gibbons .

Ky eshte vetem fillimi. Shume dashuri per te gjithe ata qe besuan tek une.

https://fb.watch/3O3ywPQ-WF/