22 vjet nga vrasja e civilëve të fshatit Çikatovë e Vjetër

0
20
Më datë 17 prill 2021, shënohen plotë 22 vite që nga vrasja e civilëve të fshatit Çikatovë e Vjetër.
Për ta dhe shumë masakra tjera në Komunën e Drenasit mund t’i shihni në këtë dokumentar.
 
NË KËRKIM
 
#OxygenProductions
#oxygenpress
#KlanKosova