Këto janë komunat të cilat u fituan pa balotazh sipas EXIT-POLL-it në Klan Kosova

0
711

Deri më tani, sipas rezultateve të EXIT-POLL-it të prezantuara ekskluzivisht në Klan Kosova, komunat të cilat dihen fituesit pa balotazh janë:

Në Drenas fiton Partia Demokratike e Kosovës,

në Fushë Kosovë fiton Lidhja Demokratike e Kosovës,

në Skenderaj fiton Bekim Jashari,

në Ferizaj fiton Partia Demokratike e Kosovës,

në Mitrovicë fiton pa balotazh Partia Demokratike e Kosovës,

në Han të Elezit fiton pa balotazh Rufki Suma,

në Shtime fiton Partia Demokratike e Kosovës,

në Deçan fiton Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës,

në Lipjan fiton Lidhja Demokratike e Kosvoës,

në Junik fiton Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe

në Suharekë fiton Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës.