Wednesday, September 22, 2021
BallinaAnkandMë 13 gusht 2021 do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë i Letrave me...

Më 13 gusht 2021 do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë i Letrave me Vlerë për vitin 2021

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 13 gusht 2021 do të mbahet ankandi i dymbëdhjetë i Letrave me Vlerë për vitin 2021. Në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 25 milion euro.

Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, të interesuarit të kontaktojnë ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës.

- Reklama -
ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT