Monday, September 20, 2021
BallinaBIOÇka do të thotë INTOLERANCË ushqimore

Çka do të thotë INTOLERANCË ushqimore

Nga Vjollca Dedushaj Fazliu

Çka do të thotë INTOLERANCË ushqimore???

popullore MOS DURIM I ushqimit të caktuar.

Mos konsumo ushqimet që nuk ti duron organizmi

Cilat janë ato:

- Reklama -

Janë ushqimet që të japin fryerje të stomakut dhe barkut, ju bëjnë gazra, çrregullime të jashtëqitjes, alergji, diskonfort 1 orë pas ngrënies, nga ato që të paraqiten aknet si dhe ato ndaj të cilave ke averzion sepse trupi ka pas një arsye që të ka dërguar në atë gjendje mos dëshire për t’i konsumu.

Fatëkeqësisht në të shumtën e rasteve janë ushqimet që më së shumti I konsumojmë por fatëbardhësisht ke mundësi të ulësh sasinë e konsumit të tyre dhe të vëresh shpejtë se a po përmirësohet gjendja.

Konsumoni UJË ju lutem…tërë ditën flasim për Detox…e nuk ka detox më të mirë se ujëëëë!

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT