Wednesday, September 22, 2021
BallinaBIOSesione Yoga - secila shërben për t'ju liruar nga dhimbjet e shpinës!

Sesione Yoga – secila shërben për t’ju liruar nga dhimbjet e shpinës!

Nëse e shihni veten duke lëvizur në shtrat dhe u kthyer sa në një anë në tjetrën në përpjekje për të lëhtësuar dhimbjet e shpinës apo diçka që ndihet si ngërç, pse të mos provoni një nga yoga-t për dhimbjet e shpinës?

Madje, edhe nëse nuk keni asnjë dhimbje të shpeshtë apo të fortë, por qëndroni për shumë gjatë përpara një kompjuteri ose thjesht ulur – këto video janë fiks për ju.

Një nga vendet më të mira për t’u njohur me yoga-n është kanali Yoga With Adriene në YouTube, krijuar nga Adriene Mishler, që është një instruktore e certifikuar Yoga.

Merrni vetëm 20 minuta nga dita dhe dedikojani vetes suaj. Më poshtë keni 11 ide se nga t’ia filloni:

#1

- Reklama -

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

Shënim: Për çdo rast, mos lini pas dore edhe konsultën me një mjek fizioterapist!

Burimi: Bustle, Anabel

ARTIKUJ TË NGJAJSHËM

MË TË SHIKUARAT