Konfiskohen 1000 litra alkohol të prodhuara ilegalisht

0
118

Gjakovë, njësitet e Doganës se Kosovës kanëe kryer kontrolla ne një lokacion në Gjakovë me dyshime për prezence të pijeve pakoolike të prodhuara ilegalisht dhe që nuk kanë paguar akcizë.

Me këtë rast janë gjetur mbi 1000 Litra Pije Alkoolike të cilat janë konfiskuar.