Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e këngëtarëve

0
757

Alban Ramosaj u shpall fitues i “Kënga Magjike” 2021 me këngën “Thikat e mia”, duke qëndruar në vendin e parë në në tri fazat e votimit, atë të artistëve për njëri-tjetrin, votimit të jurisë dhe në fund të publikut.

E vetmja këngëtare që u duk sikur do të vendoste pak në rrezik fitoren e Ramosajt ishte Nutsa (kategoria Big International), megjithëse në përfundim të votimit, “Thikat e mia” ruajti diferencën e theksuar.

Rezultatet pas votimit të artistëve për njëri-tjetri:

Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e

Rezultatet pas votimit të jurisë:

Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e

Rezultatet pas votimit të publikut (rezultatet finale):

Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e

ALBANI ISHTE ARTISTI ME MË SHUMË VOTA NGA PUBLIKU.

Gjatë gjithë procesit të votimit, Albani dukej i hutuar dhe me vështirësi mbante lotët. Pasi mori çmimin nga fituesja e edicionit të kaluar, Eneda Tarifa, Ramosaj falenderoi bashkëpunëtorët dhe në veçanti të ëmën. “Kjo është për ty mam, për çdo gjë që ke bërë për mua,” tha ai.

Alban Ramosaj fiton ‘Këngën Magjike’: Renditja e

Teksti i “Thikat e mia” u shkrua nga Fifi dhe Albani vetë, ndërsa për muzikën Ramosaj bashkëpunoi me Brunon.