“Shujta të ngrohta për personat në nevojë”

0
25

Komuna e Prishtinës ka nisur të realizojë projektin “Shujta të ngrohta për njerëzit në nevojë”.

Kuzhina popullore do të jetë çdo ditë të javës nëpër lagje të kryeqytetit.

“Shujta të ngrohta për personat në nevojë, është një nga zotimet e Shpend Ahmetit në fushatën e vitit 2017, i cili u realizua. Ky projekt ka për qëllim rritjen e solidaritet mes qytetarëve të Prishtinës, barazinë dhe mirëqenien”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Ky është orari i rregullt i Kuzhinës Popullore: