Ndërtuesi i anijes kozmike: Njerëzit do zëvendësohen me robotët

0
60

Ai është partner investues në “Innodo Ventures” dhe aksionar në disa kompani teknologjike, pjesë e të cilave është edhe SpaceIL. SpaceIL është një organizatë, që merret me teknologjinë hapësinore dhe që planifikon të dërgojë një anije kozmike pa pilot në Hënë.

Ky projekt aktualisht është në konkurrencë për çmimin Google Lunar X.

Margalit ka parashikimet e tij për robotët, pastaj inteligjencën artificiale e njohur si WATSON, printin 3D, inovacionet në transport sikurse dronet, hyperloop-at, veturat e Google dhe Terrafugia.

Flet edhe për bateritë e së ardhmes si bloombox e powerwall, dhe jetën sintetike, indeve Cyborg, mjekësinë “nano bots” dhe organet e shtypura. / OxygenShow

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here