Një selfie më gruan më të rëndësishme për ju dhe do bëheni pjesë e ekspozitës

Kush është gruaja më e rëndësishme në jetën tuaj?

Kush është gruaja model për ju?

Kush është gruaja që ju frymëzon çdo ditë?

Mami, motra, vajza, shoqja apo kolegja …

Merrni personalisht këtë grua dhe bëhuni pjesë e  ‘EU Insta Challenge – Your woman role model’ duke përdorur hashtags #EUGenderTalks #EUcKosovo #MyRoleModelKosovo dhe duke postuar atë foto në Instagram.

Ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e ekspozitës me fotografi që do të hapet gjatë marsit në #EUICC./oxgenpress.info