Ndihmo familjet në nevojë

Me qëllim që të ndihmohen familjet në nevojë, dhe që ata të kenë mundësi të festojnë festat e fundvitit, që nga 16 dhjetori do të organizohet edicioni i 3-të i Vrapo Babadimër.

Mini-maratona humanitare do të ketë pikënisjen nga Sheshi “Zahir Pajaziti”.

“Është shumë e thjeshtë. Eja çdo ditë në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë. Aty mund të blesh kostumin e Babadimrit dhe numrin pjesëmarrës për mini-maratonën humanitare “Bëhu Babadimër”. Çmimi i kostumit për të rritur 10€euro, për te vegjël 5€ euro ti bëhesh Babadimër dhe i mundëson një familjeje në nevojë të kalojë festat e fundvitit si të gjithë”, thuhet në njoftimin e organizatorëve.

Bëhu Babadimër – gëzo një familje, është aktivitet i cili organizohet nga Jusuf Islami, OJQ Projekti 5 cent.

Ky aktivitet do të mbështetet nga : Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit,Palma Mobilje, Frutti, Beta, Jaffa, Besa Security, Gekos,Rugove, Komuna e Prishtines, Trekuartista, Gagi Print, Alt3c, Dreamkid, Solid, Tredent, Beki Ren a Car , Agro Product , Large Bar, Mamounia Bar , Che Bar, Altin&Rezarta, Vitaminka, Crimson Finance Fund , Beepro, Federata e Atletikes se Kosoves, Vipa, Klan Kosova dheAlbi Group./OxygenPress.info