Misteri i thesarit të famshën shqiptar, Vrapit

Ku është zbuluar thesari më i famshëm shqiptar, e që sot ndodhet në SHBA?

Si u gjet dhe u trafikua në SHBA?

Cila është krahina e harruar mes varfërisë e izolomit, që mbart këtë histori të jashtëzakonshme të mbuluar nga ari?