Martohet Özil, paratë e dasmës i dedikon për fëmijët e varfër

Özil e Gulse kanë bërë një gjest të bukur në ditën e tyre më të lutur duke ftuar të gjithë dasmorët që paratë e tyre t’i dhurojnë në organizatën humanitare për operime të nevojshme të fëmijëve të varfër.

Deri sa tifozëve të Arsenalit u është gjithnjë e më pak i dashur për shkak të lojërave dhe sjelljeve të tij, Mesut Özilit se paku po i ecën në një plan tjetër, në atë privat.

Futbollisti gjerman ka lundruar në limanin bashkëshortot me ish Miss Turqinë Amine Gulse, ndërsa është interesante se kumbar në kurorëzim kanë pasur kryetarin kontravers turk Recep Tayyip Erdoğan.

Në të vërtetë, në Gjermani miqësia e Özilit e Erdoganit nuk është pritur aq mirë, aq më parë pasi që pas debaklit të vjetshëm në KB fotgrafia e tyre e përbashkët ka dalë në publik.

Por, kombëtarja për deri para do kohë lojtari ndërlidhës 30-vjeçar është e kaluar, pasi që me tonë raciste e ka akuzuar Federatën për racizëm.

Özil e Gulse kanë bërë një gjest të bukur në ditën e tyre më të lutur duke ftuar të gjithë dasmorët që paratë e tyre t’i dhurojnë në organizatën humanitare për operime të nevojshme të fëmijëve të varfër.