Gjithçka gati për turneun përkujtimor “Fadil Vokrri”

Gjithçka është gati për mbajtjen e turneut të parë përkujtimor në shenjë nderimi dhe përkujtimi të legjendës së futbollit të Kosovës dhe ish-presidentit të FFK-së Fadil Vokrri, i cili ndërroi jetë më 9 qershor 2018. Federata e Futbollit e Kosovës përkatësisht Këshilli Organizativ (KO) ka kryer të gjitha përgatitjet për këtë turne që mbahet në datëlindjen e tij më 23 korrik. Në këtë turne do të marrin pjesë veteranët e skuadrave të Flamurtarit nga Vlora, Veteranët e Tetovës, Llapit dhe Prishtinës, (Veteranët +45 vjet).

Turneu do të zhvillohet nesër në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Agjenda e turneut

Në orën 16.00 Homazhe të pjesëmarrësve të varri i Legjendës

Në orën 17.30 Hapja e Turneut

Në orën 18:00 Ndeshja e parë gjysmëfinale Flamurtari (Vlorë)- Veteranët e Tetovës

Në orën 19:00 Ndeshja e dytë gjysmëfinale Prishtina – Llapi

Në orën 20:00 Ndeshja e tretë – Finalja

Pas përfundimit të turneut darkë e përbashkët.

 

Lista e pjesëmarrësve

Veteranët e KF”Llapi”

 1. Rifat Hajdari
 2. Ragip Stublla
 3. Afrim Shabani
 4. Driton Rrahmani
 5. Bejtush Bejta
 6. Aqif Durmishi
 7. Naser Ajvazi
 8. Tafil Ajvazi
 9. Ismet Haliti
 10. Hajdar Kutleshi
 11. Adem Emini
 12. Berat Berisha
 13. Shefshet Blaku
 14. Gani Zhugolli
 15. Vllaznim Visoka
 16. Shaban Zeqiri
 17. Hysni Veliu
 18. Sheqir Statovci
 19. Naser Hyseni

 

Veteranët e KF”Flamurtari” Vlorë

 1. Kreshnik Cipi
 2. Rrapo Taho
 3. Sokol Kushta
 4. Vasil Ruci
 5. Luan Birce
 6. Eqrem Memushi
 7. Shkelqim Selami
 8. Latif Gjondedaj
 9. Roland Iljdadhi
 10. Përparim Lushaj
 11. Vangjel Laluci
 12. Ilir Muça
 13. Dritan Sadedini
 14. Samir Haxhiu
 15. Gert Haxhiu
 16. Ermal Xhelilaj
 17. Kljadi Mone
 18. Ertil Mecaj
 19. Ismajl Bitri
 20. Egli Ramaj
 21. Besnik Mehmeti dhe
 22. Vangjel Maska –kameraman
 23. Elton Nika – kameraman
 24. Afrovita Hysaj – gazetare
 25. Erbeita Macaj – gazetare

 

Veteranët e Tetovës

 1. Enver Ramadani
 2. Bekim Osmani
 3. Harun Isai
 4. Skënder Jonuzi
 5. Gajur Rexhepi
 6. Halim Hodai
 7. Ismajl Sylejmani
 8. Erxhan Menga
 9. Birol Topçiu
 10. Ibrahim Luma
 11. Nebi Mustafi
 12. Husein Kadriu
 13. Berat Imeri
 14. Burhan Emurllai
 15. Bashkim Arifi
 16. Artim Shaqiri
 17. Fadil Idrizi
 18. Islam Bajrami

Veteranët e FC”Prishtina”

 1. Ahmet Beselica
 2. Eroll Salihu
 3. Muharrem Sahiti
 4. Arbor Morina
 5. Fadil Berisha
 6. Sunaj Keçi
 7. Adil Vokrri
 8. Isa Sadriu
 9. Kushtrim Munishi
 10. Besnik Kollari
 11. Fatmir Namani
 12. Suad Keçi
 13. Milaim Humolli
 14. Sheremet Isufi
 15. Ynall Duraku
 16. Sheremet Isufi
 17. Bedredin Gjinali
 18. Ajet Shosholli, trajner