Adelina Thaçi rrëfen kohën kur e kishte bashkëshortin e sëmurë

Artistja e njohur, Adelina Thaçi gjatë emisionit Oxygen Show, ka shpalosur shumë nga jeta e saj, për të cilat nuk ka ditur publiku më parë. Ajo ka rrëfyer për kohën sa e kishte burrin e sëmurë. Kohë për të cilën thotë, se e kishte shumë të vështirë, si nënë e dy fëmijëve, shkruan OxygenPress.

“Më ka lodh jashtëzakonisht shumë, për me qenë mirë me dy palët. Nuk është e lehtë me përbi gurë. Shpesh herë mu ka ngushtu fyti  prej mërzisë , po për me qenë para Bardhit e fortë, kur e kom pa në momente shumë të rënda  kur ai më ka jep mbështetje, kom thon “Kush jam unë që nuk e përballoj me forcë të madhe dhe me shpresë”, tha ajo.

Tutje, ajo ka treguar se bashkëshorti i saj e ka motivuar për  të ardhmen. Duke parë kështu edhe në atë kohë të sëmundjes vullnetin e tij për jetë./OxygenPress.info