Të dalim të gjithë, në ecjen tradicionale “Zbulimi i hershëm mbijetesë”

Si çdo vit, edhe kësaj radhe ftohen të gjithë të bashkohen në ecjen tradicionale më 26 Tetor në ora 12:00 para Teatrit Kombëtar.

 

🎗️    Zbulimi i hershëm është mbijetesë    🎗️

 

Ky manifestim tradicional ka për qëllim vetëdijësimin e shoqërisë për rrezikun nga kanceri i gjirit si dhe nxitjen e institucioneve përgjegjëse për krijimin e kushteve  me te mira per zbulimin e hershëm të sëmundjes dhe përmirësimin e kushteve të trajtimit në Kosovë.

 

Ju jemi shumë mirënjohëse për përkrahjen tuaj! Me respekt,

 

Nafije Latifi,

QKLKGJ“JETA/VITA”