Pasojat e korrupsionit; fotografitë që e portretizojnë atë për vitin 2019

Sot, #KDI ka organizuar ekspozitën dhe ceremoninë e ndarjes së çmimeve për fotografitë më të mira që portretizojnë pasojat e korrupsionit për vitin 2019.

Fitues të garës për këtë vit janë:

Vendi i parë- Selviana Hysenaj
Vendi i dytë- Valdrin Fetahu,
Vendi i tretë- Alban Dragoshi.