Njihuni me lulen ‘skelet’

Kjo është lulja më e pazakontë në botë, njihet ndryshe si ‘lulja skelet’

Lulja “Diphylleia Grayi” është ndër lulet më të bukura dhe unike.

Ajo ka aftësi të mrekullueshme kur bie shi, reagon në mënyrë të veçantë.

Ajo bëhet e tejdukshme dhe për shkak të kësaj aftësie lulja ka marrë emrin lulja skelet.

Diphylleia rritet kryesisht në lindje të SHBA-së dhe në lindje të Azisë.