Një pullë postare me emrin e heroit kombëtar

Emri i veprimtarit të cështjës kombëtare, Adem Demaçi, prej sot do të jetë edhe në pullë postare.

Me rastin e festës së 28 nëntorit, është emetuar një pullë postare me imazhin e heroit kombëtar:“I patunduri-Adem Demaçi”.

Adem Demaçi u angazhua tërë jetën për çlirimin e Kosovës nga regjimi serb dhe jugosllav.

28 vjet të jetës së tij i kaloi në burg. Ishte edhe përfaqësues poplitik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës./OxygenPress.info